Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

anabioz

Пользователи
  • Публікації

    1 772
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Востаннє anabioz виграв 25 вересня 2021

Публікації anabioz були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

9 176 переглядів профілю

anabioz's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

2,1 к

Репутація

  1. По ходу справи, це просто аккум) А ось до нього інвертор BENY ESS Datasheet (50kW-100kWh Photovoltaic storage integrated machine) 2024.6.6.pdf
  2. Може так буде зрозуміліше SPECIFICATIONS-230KLiquid-Cooling-Energy-Storage-System.pdf
  3. Нескромне питання. Скільки панелей і яких можна максимально почепити на таку станцію?
  4. Чекаю, може хто більш розширеною статистикою поділиться. А який регіон? І куди направлені?
  5. Вітаю. Чи може у когось є безперервна помісячна статистика вироблення за рік (краще за два) + регіон, умовно кажучи полем з панелей на 15/30кВт (або іншим)? Бо продавани малюють такі графіки, що наче у нас Африка.
  6. Навіть схему знайшов. Якщо панелі, то ми "третю фазу", яка іде на зарядку теж підключаємо через "ручний" авр коли треба. Чи є ще зауваження?
  7. Мене це питання турбує. Умовно візьмемо трансформатор на 100 приватних будинків. Всі кажуть про перекос фаз. Але ж він тільки для трансформатора (чи щось може бути лічильнику і автомату?) І то, середня по лікарні буде +/- однаково розподілена. Або нехай електрики бігають і перекидають будинки, щоб вирівняти. Якщо ж ми беремо окремий будинок, то заряджання електромобіля струмом 32А по одній із фаз вже буде перекосом. То що, не заряджати? Для себе визначив таку схему: 1 фаза: світло + всі розетки (ТВ, зарядки телефонів) + камери + ворота + скважина + інтернет + холодильник + морозильник + котел 2 фаза: пральна + сушильна + праска + плита + духовка + чайник (плиту і чайник заміняє газова мобільна плита у разі відсутності світла) 3 фаза: зарядка авто Це на 21кВт 3фази Все, що на другій фазі не таке критичне, щоб його резервувати. При такому підході, можна брати ту ж саму дею на 6-8кВт 1ф + акумів на 10кВт (або більше по бажанню) + генератор на 4-5 кВт, щоб при падінні заряду, він подзарядив акуми, підтримуючи будинок та використовуючи максимальний ККД. Чи я невірно думаю?
  8. Площа теплообмінника однакова, Ви вважаєте, що якось інакше буде?
  9. Нема рецепту для всіх. Ви маєте обрати куди їхати, як і чи треба. Моя порада - читати, вивчати, аналізувати. Є багато чатів в телеграмі, форумів, відеооглядів тощо. Ніхто, крім Вас не обере свій шлях. Бажаю успіху!
  10. Це просто свято якесь! Зараз у місцевих пропагандистів на зарплаті, які тільки і сидять в цій гілці з рашистськими наративами, підгорить знатно. Стільки часу свого життя витрачати на одну гілку з тисячами постами можуть або ідіоти, або запроданці, або на рашистських грошах.
  11. Можливо Ви і праві, десь так воно має бути. Все-одно, 600літрів теплої води, навіть без нагріву - це гарний показник. Це навіть краще ніж фрешниця з теплообмінником, насосом і таке інше. Закрита система баку с тепловим + свіжа проточна вода.
×
×
  • Створити...