Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

razzil

Пользователи
  • Публікації

    1 932
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Востаннє razzil виграв 11 липня 2021

Публікації razzil були найпопулярнішими!

Персональная информация

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

razzil's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

2,6 к

Репутація

  1. Є обмеження. Спробував через MPPT вхід, то БЖ може запхати туди весь свій ток, а інвертор заряджає ним батарею. Тобто маю до 60А ток заряду. Але чув, що такий підхід ризикований, бо типу сонячні панелі мають чистий постійний струм, а БЖ може давати пульсацію(до речі треба глянути осцилоскопом) і інвертор на це не розрахований. Але прогнав один цикл і всі вижили. Ще на інверторі вказана мінімальна напруга МТТР 30В, з БЖ під навантаженням вона просаджується з 35 до 27, але все робить. І сам інвертор активно активно крутить кулерами і залишається холодним. Під час роботи на байпасі він гарячіший набагато..
  2. Так, схоже не проканало. Спробую БЖ з більшим вольтажем до входу MPPT причепити.
  3. Збірку з 280Аг комірок. Вище наведені заміри я отримав на розрядженій батареї. Напруга ХХ на БЖ 27.6 стояла, на інверторі bulk і float такі самі.
  4. Ну значить запустив цю схему, але не отримав того шо очікував. Сам по собі інвертор нормально заряджає батерейку 25-ма амперами. Сам по собі БЖ Eltec дуже непогано заряджає батарейку 55-ма амперами. А от якщо вони це роблять разом, то БМС спочатку показує 45А які плавно спускаються до 35А. Напруга на інверторі і БЖ однакова виставлена - 27,6В. Причому в цей момент амперметр БЖ показує якісь космічні 80А! Чекаю токові кліщі, буду шукати куди струм дівається.
  5. так, напругу я виставляв як на инверторі так і на бмс по вольтметру
  6. ви кажете, що після перезавантаження бмс все ок стає. Подивіться що змінюється, чи увімкнена зарядка на бмс, чи нема перевищення напруги.
  7. а він у вас якось з БМС поєднаний? Яка батарея, з вбудованою БМС чи збірка?
  8. Гляньте, може допоможе prom.ua/ua/p1577957101-m602-universalnyj-kontroller.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_tehnika_i_elektronika_5297199152&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwkJm0BhBxEiwAwT1AXHQ6tKVHBxeW2lGiBM0hsUFNK-XoZk1sA7QletCYlqMk3bVbKC1YbBoCCG0QAvD_BwE
  9. Через HA. Інтеграція з бмс вже працює, по падінню току бмс дається команда вимкнути заряд. Без цього інвертор постійно драконить батарею малими точками, а це не ок для літія.
  10. Отакий придбав агрегат, видає до 30в і 50А. Керуватися буде через sonoff реле, по току зарядки, який бмс видає. Типу коли ток зарядки впаде до певного значення (5-10А), цей блок живлення вимкнеться, і добивати батарею інвертор вже сам буде.
  11. якщо в один ряд то 15 звичайних, ті що перехрещені. якщо у 2, то 14 + одна гнучка
  12. угу, бачив на ютюбі кілька детальних спостережень за станом комірок на протязі часу, то різниця в ємності там набігає досить швидко, за кілька десятків циклів вже може бути 10%. Тож усі ці застереження "з одної партії" та інше розбиваються об хімію))
  13. по бамажці 30, а бмс каже що лише 25 і то короткий проміжок часу. Та і паспортних 30-ти замало, в збірку з 280х комірок 50-60А заганяти саме те. Це ще максимально лагідний режим буде. А так і 100 можна і більше.. було б чим.
  14. Сьогодні отримав 8шт LF280K, буду теж потихеньку збирати батарею. Більш цікаве питання як допомогти інвертору, бо мій Must лише 25А дає на заряд. Буду пробувати паралельно підключати БП, перероблений з серверного eltekʼа, він 50А може.
×
×
  • Створити...