Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ngstil

Пользователи
  • Публікації

    3 775
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Персональная информация

  • Имя
    Николай
  • Откуда
    Киев
  • Хобби
    Изготовление корпусной мебели
  • Род занятий
    Комплексные ремонты
  • Автомобиль
    Opel Omega B (универсал)
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

ngstil's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • Начало популярности
  • Популярность
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

2,2 к

Репутація

  1. На вхідних дверях я б робив. Вікна стоять і без дюбеля. А постійне грюкання дверей може привести до поганого результату. Там треба максимум 10 шт. Не великі фінансові та трудозаирати.
  2. Так. Епік дуже часто замовляє собі персональні партії. Як ламінату так і інших матеріалів і торгують їми дешевше усіх. Але для здешевлення ціни, чимось треба нехтувати, тобто якістю товару.
  3. Дякую, не знав. Вони раніше були дурних грошей.
  4. Підкладка може "вирівняти" плавні перепади. Якщо у вас локальна яма, або бугор. Там не вирівнюється підкладкою.
  5. То не МС полімер, то скоріш за все акриловий герметик. Там я вважаю підійде будь що. Вам головне, щоб туди бруд не падав і не накопичувався. Підійде і лакрисіл. Ніякої функції кріплення воно нести не буде. Але прибирати буде набагато простіше. Да і заважати "гуляти" ламінату воно не буде
  6. Нормально, якщо герметик не кам'яніє а залишається м'яким. Гарний варіант МС полімер, там до 4 разів розширення та завоювання. Я короба не дуже полюбляю на опаленні. Як на мене це втрата тепла (труба віддає тепло). Це концентрація тепла і нерівномірний прогрів ламінату. Тобто всередині короба буде трохи гарячіше чим на відкритій поверхні. Тому клеяти короб до підлоги тільки МС полімером, а він дуже дорогий. Ми втрачаємо візуальний обзор труби і не бачимо що з нею. Але і сам робив такі короби і іноді навіть рекомендував. Все залежить від вашого смаку.
  7. Так. Як би ти став простукувати то він би трохи роз'їздався (05-1 мм) і сідав на своє місто. Тепер стукай не стукай, нічого не буде. Бо плашки вже тримаються одна за одну і "їхати" їм нікуди.
  8. По каіндалу свої приколи, у Егера є свої))
  9. Як я можу сказати критично чи ні, якщо не бачив.))) погано, що замки не повністю зійшлися, але без візуального огляду, нічого не скажу. Так каіндал дуже капризний по нерівностям.
  10. Сильно близько зводиш коротку частину ламінату і замок не повністю становиться на місто. Там треба відчути коли його досить "затягувати на попередню плашку.
  11. І не вздумайте меблі ставити, це ще зменше навантаження на плиту.
  12. Вирівняти потолок штукатуркою, або ГКЛ, різниця 10-20 мм максимум. Не робіть каркас з металопрофілю, а зробіть дерев'яну обрешітку для вирівнювання площини і до реєк кріпіть ГКЛ. Стики ГКЛ заармувати сіткою, або бумагою. Хоча якщо стеля "гуляє" нічого не спасе. Але ж якщо "гуляє" стеля, то порве і штукатурку. Металеву сітку не вздумайте використовувати, або потім проблему іржі будете вирішувати. Якщо плануєте глину, пісок та солому, то товщину менше 20 мм наврядчи зробите. Сітка там і не потрібна, бо солома і є армування, як фібра. Чиста глина з піском наноситься тонким шаром як шпаклівка, це вже як оздоблення. Але після всих цих операцій, у вас можливість є тільки ізвєст'ю білити.
  13. Дуже мало бригад які якісно виконують всі роботи, від опалення, електрики, сантехники до малярки, шпалер, або покраски. Так, буде Вам наука приймати кожний етап робіт. У Вас є простий вихід. Або перепровірити самому в присутності виконавців. Або оплатити роботу іншому майстру, який в вашій присутності і присутності майстрів перепровіре якість виконаних робіт і зробить т.з дефектовку. А після ви обговорите з майстрами як вони це виправлять.
  14. Згідно ДБНів для облаштування сарая під дрова - все на відмінно! Пробачте, але це пздц. Ви правило прикладали до стіни хоч раз?
×
×
  • Створити...