Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

дімич

Пользователи
  • Публікації

    486
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Дмитро
  • Откуда
    Київ
  • Род занятий
    Буріння свердловин, продаж насосного обладнання, продаж щебня
  • Автомобиль
    Lexus RX 350
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

дімич's Achievements

Опытный

Опытный (6/13)

  • Популярность
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

176

Репутація

  1. Якщо ціна з валрумом вас влаштовує, то, звісно, краще обрати саме Валрум, вони теж НПВХ, але вони будуть суттєво дорожче за полімернсаб, укрполімер, екопласт і тп.
  2. як може 40м кабеля замало бути, коли у вас 42м свердловина? у вас насос в зоні фільтра стоїть? китай різний є, це гарної якості, поставили вже не одну сотню (перейшли з водолея на цей бренд, коли з Водолеєм рекламації почались)-все ок. Плюс водолея-дешевий і розповсюджений сервіс.
  3. Водолей - дійсно вже по якості погіршився. Як варіант взяти за ті ж кошти Needle, але там незрозуміло з поставками запчастин, які в них плани на довгострокову діяльність, або ж теж заводський Китай Донджин 777403, він десь 7000грн коштуватиме, але в нього двигуш 550Вт, а по продуктивності те ж, що і Водолей.
  4. Воно вирівняється. коли прийде час мити від заліза плитку, забор, цоколь-стіни)
  5. Придатна, але потрібно розуміти, що ймовірно рижим буде плитка, забор, стіни, на які потраплятиме полив.
  6. є кільця по 60см висотою, можна одне ціле і одне 60см, разом з кришкою глибина-165см.
  7. звичайно, траншея не менше 1,1-1,2м глибиною, якщо за кільця, то потрібно два кільця, щоб глибина сумарно не менше 1,5м була. Чи можна закопувати компресійні фітинги? Якщо використовувати Унедільту, якісно встановити-то стоїть без проблем. Звісно краще в землі без з"єднань чи терморезисторні використовувати, але і компресійні, якщо якісні, якісно виконано-все буде ок.
  8. Добрий день, тут все залежить від бюджету: Грундфос-топ Італійські (педролло, Спероні, САєр і тп)-золота середина Заводські китайські (Нідл та Донжин)-норм якості, за помірні кошти Водолей (Україна)-суб"єктивно-з кожним роком гірше.
  9. якщо окрім коліна нічого не буде-0,8м внутрішній діаметр, акщо автоматика і розгалудження для автополиву-1,0м внутрішній діаметр.
  10. Добрий день. 40м-полтавський горизонт, є перевищення по залізу. Буріння-27тис.грн, облаштування-від 33тис.грн. Буріння малогабаритною. 90м-бучацький г-нт, є перевищення по залізу. Буріння-68тис.грн, облаштування-від 40тис.грн. Буріння великогабаритною чи малою можна виконати. 130м-сеноманський горизонт-якість норм. Буріння-від 203тис.грн, облаштування-від 50тис.грн. Буріння великогабаритною.
  11. При інтенсивному користуванні-всеодно заб"ється, не має сенсу возитись і чистити існуючу яму. Як варіант-залишити цю, що є як прийомну (вона всеодно вже герметична), а до неї через правильний перелив зробити дренажний колодязь чи поле, залежно від умов.
  12. Добрий день, якщо ділянка мала і велика техніка не заїде, то це бучацький горизонт 40м+-, малогабаритною буровою, але з перевищенням по залізу, не надзвичайним, але в 2, 3 рази від норми, бюджет буріння-28-30тис.грн+облаштування (приямок і насосне обладнання), залежно від того, що ви хочете і, що вже у вас є з системи-35-45тис.грн. 50°29'13.7"N 30°14'20.6"E-за цими координатами наша свердловина 45м, з показником заліза 0,258, при нормі 0,2, тобто нормальної якості. Якщо говорити за кращу якість, то це сеноманський горизонт, з бурінням в дві колони, великогабаритною технікою, 75м+-, вартість буріння, залежить від обраної конструкції (яка обирається від потреб у кількості води, технологічним вимогам) і стартує від 120тис.грн за свердловину, а облаштуввання лишається +- таки як і на бучацькому горизонті +-35-45тис.грн.
×
×
  • Створити...