Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Romatr

Пользователи
  • Публікації

    1 327
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Про Romatr

  • День народження 23.10.93

Персональная информация

  • Имя
    Роман
  • Откуда
    Дніпро
  • Хобби
    автомобили, технологии
  • Род занятий
    ІТшник
  • Автомобиль
    Skoda Simply Clever
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Romatr's Achievements

Восходящая звезда

Восходящая звезда (8/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Популярность
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

784

Репутація

  1. Просто я розглядаю ці китайські інвертора більше як альтерантива зарядній станціїї (типу блюєтті і т.д.) Мені здається якщо собирати під панелі то треба вже брати щось серьезніше, більш якісніше зроблено і менш шумне ніж PowerMR і т.д по списку.
  2. Згоден треба 4-5квт батарейку. Подивився відео яке пару сторінок назад про інвертори 12-24v де рекомендують краще брат на 48v. Выходить якщо система суто як эконом варіант під великий дбж то можна брати 24v але якщо плануються панелі далі то краще все ж таки 48v купувать виходить.. смута якась)) тепер який краще 24в на 4.2квт чи 6.2квт на 48в😳
  3. План мінімум спочатку спатиме від відключень.. тобто базові речі(іноді станція 1 квт, а так постійні навантаження ( холодильник інвертор до 100-150ваи, пк або ноут 60-120ват, світло умовно до 100ват, ну і інтернет там 20 ват. Зима осінь + котел 150 макс . Але він працює по датчику. Зазвичай 40 хв працює 1.5 години стоїть потім задача не стоїть зробить повну автономію а для перебиться на блекаут. Важкі прилади будуть від мережіе
  4. Як думаєте при такому споживанні наступна система покриє такі потреби? система: Інвертор PowerMR 4квт або 6.2квт на 48в акб 24/48в жест на 2500ват годин для початку і ще трошки пізніше додати хоча б 4 панелі на 500 ВАТ. заряд акб від мережі за 2 години і дозаряд панелями в день.
  5. Ноут 50-60 ват, світло 20-30 ват, котел в активному режимі до 150 ват, але від датчику він годину працює і годину стоїть і там буде тільки насос 40-60 ват. Так що середня буде до 200ват в годину.
  6. Я зараз обираю між Генератором інверторним Konner&Sohnen 1,8 кВт / 2 кВт 220 В KSB 22i S і альтернатива якась зарядна станція на 1024 Ват-годин (зарядкую за 2-3 години) в бюджете 25-30 000грн.. Ще дивлюсь зборку типу LP LiFePO4 LCD 12V (12,8V) - 100 Ah (1280Wh) (BMS 80A/40А) + якийсь ДБЖ або Гібридний інвертор це чисто що б підключить (котел+ ноут, світло).
  7. Шелл і інші бренди пішли, перший час на болотах завивали з цього приводу. Причому у Шелл здається там навіть заводи були, закрили судя чи з всього, що Шелл більше не продається. А те про що ви написали мене здивувало. Цікаво чи є який коментар офіційний, нашого представництва мотула.
  8. Короче добрався я до унитазу родичів і жахнувся.. товщина нальоту.. приблно 4-5мм з кожного боку... Залив спочатку Сантик (1л) на 50 хв...взагалі "0" на массу.. те що зверху очистилось.. збивав металевою стаместкою.. з резиновим молтом для тротуарной плики...Я такого ще не бачив.. Цікаво Соляна кислота таке візьме? Кажуть що 6 міс унітазом не користувались бо жили на західній.. Походу перелив зарос ото таким шаром каміння тому унітаз нормально і не змиває... Ото таке чорне була аж до рівня води.. Псс: не знаю тут походу треба якась важка артеллерія типу "соляна кислота" або може засіб для промивки труб? або новий унітаз...
  9. Для тихих і не тихих робіт використовую гараж який стоїть окремо. Якщо взимку щось треба, то роблю в прихожці що б нікому не заважити в будинку.
  10. Зараз багато тих кого я називаю "ЖурналИсти")))
  11. Да читав що GTL це фішка від Шелл розробки , потім підхватив Мобіл та ще декілька виробників. Взагалі цікаво тема Shell PurePlus, не знав раніше що, є мастила які роблять з газу, думал все тільки з нафти. Причому це ж не якийсь там супер-пупер преміум а звичайний середній сегмент, масс-маркет як деякі кажуть.
  12. На ko-jet написано що застосовувати можна тільки проти тварин😄
  13. Ну це ще буде залижити від того яка буде ЗП у тих хто робить кладку))
  14. О О я теж останнім часом на "0" перейшов.. так чисто під рибу або горіхи..
  15. Ним треба з умом користуватись бо можна ділов натворить.. Краще перцовий як на мене
×
×
  • Створити...