Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

blacktigra

Пользователи
  • Публікації

    6 007
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Персональная информация

  • Имя
    Костянтин
  • Откуда
    Київ
  • Род занятий
    Видобуваю тепло із холода
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

blacktigra's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

5,3 к

Репутація

  1. Шановні, а хтось чув про існування діагностичних залізяк для віктронів? Чи якийсь софт спеціалізований, щоб подивитися що він всередині себе бачить. І взагалі яка ситуація із запчастинами. Я чув що наче в Україні всіх посилають в Атмосферу, але монополізм мене не радує.
  2. "КЗ на виході" - то ви скоріше за все обмотку транса продзвонювали
  3. Безвідносно до брендів, підгледів рішення із фальшпанеллю в якомусь відео. Зараз вже не знайду його. До несучих профілів за гіпсом кріпиться, наприклад С-профіль 41х41, або звичайна профільна труба, і спирається на підлогу, опціонально кріпиться до стелі. Якщо є можливість закріпитися до стелі/підлоги, то цю фальш-панель можна розвернути на 90 градусів відносно стіни, і тоді місця для монтажу буде вдвічі більше. Глибину панелі зробити 50-60 см, щоб не випрала. Корочє по обставинах. Потім на цю рамку кріпиться фанера, 20-22мм. Далі на фанеру або крізь неї до профілів/труб кріпиться все що завгодно. У вільному просторі між стіною та фанерою можна ховати дроти, щоб не маячили на видноті.
  4. Мені це більше виглядає не як костиль а як атавізм, бо тоді напевно було значно складніше ніж зараз, або невиправдано дорого реалізовувати керування всіма-всіма параметрами через тернет. Скільки вже років тим мультиплюсам, подивіться лише на екран GX версії. Хоча хто б казав, я досі в Героїв третіх інколи рубаюся. Ну і на замовників ефект додатковий справляє - приїздить наче розумна людина, під'єднує ноутбук, або смартфон, щось там налаштовує. Це вам не горобцям пісюни показувати. Хоча зі свого маленького досвіду можу сказати що воно не дуже і напружує. Двічі подумаєш перш ніж щось там змінювати. Та і нема ж потреби його кожного дня конфігурувати. Основні параметри доступні через віддалену консоль або VRM. Та і все одно зараз всі багато часу за компом сидять. Однією програмою більше, однією менше... Код для ХА певно теж не дуже зручно міняти зі смартфона.
  5. Щоб коли в щитку вже не буде вистачати місця, зняти його і поставити щось ще.
  6. Зарядний струм буде обмежуватися, бо інакше перегріватися буде. Казали в том відео що я посилання скидав. Але є плюс конструкції інверторів в порівнянні з тим же Люксом - до якоїсь межі вистачає природньої конвекції, щоб вентилятор не вмикався взагалі.
  7. Так, є таке. Багато хто звертає увагу на інтерфейс. І ще досить обмежена кількість інформації яка є у відкритому доступі. В мене є думки чому так, але це лише здогадки. Проте для таких довбнів як я, цей інтерфейс краще, ніж вчитися інсталювати всі ці ваші НА та розбиратися із кодом. Ще жіночка в відео каже що у віктрона занадто дохєра можливостей із цими асистентами, що це призводить до плутанини серед інсталяторів як де і що використовувати. Деякі асистенти з'явилися для окремих країн, але присутні в загальному доступі для всіх.
  8. А якщо без жартів, то це дурня совати інвертор в таке місце. З точки зору зручності користування та підключення, потенційних проблем з перегрівом та пожежної безпеки.
  9. Він же ж шумить коли працює, тож дверцята краще закривати.
  10. Знайшов відео про асистенти, багато корисної і цікавої інформації. Реєстрація не вимагає багато часу, та не потребує якоїсь верифікації. professional.victronenergy.com/online-training/16/
  11. Спробуйте пошукати ще. Але пропоную не флудити тут, цей топік про Luxpower.
  12. Порада може здатися дивною, але я б подивився на Віктрон.
×
×
  • Створити...