Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Roma_Z

Пользователи
  • Публікації

    1 589
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Roma_Z's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Начало популярности
  • Популярность
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост

Recent Badges

1,3 к

Репутація

  1. Все крім стелі утеплено, тому вибираю яким матеріалом це ліпше зробити. І чи є різниця для стелі 11 чи 35 кг/куб вати
  2. Доброго дня. Стеля дранка+глина, для утеплення вати в рулонах зі щільністю 11 кг/куб буде достатньо? Товщина 20см.
  3. двигун запустився з 5го натискання, 4 попередніх рази він гудів но не запускався
  4. Доброго дня. Стоїть насос з контролером тиску, за останній місяць пару разів контролер показував помилку і запускався тільки з рестарту. Сьогодні тільки після 5го разу натискання на рестарт запустився двигун і качає воду. Підкажіть проблема в двигуні чи самому контролері?
  5. Дякую. Але фірми які встановлюють з гарантією, мій кондиціонер не хочу ставити, або через 2-3 тижні, якщо береш в них то 2-3 дні і встановлять. Через олх шукати майстрів не хочу.
  6. Пропонують мітсубіші, купер, тсл, тосот, хаєр, та і в магазинах лижі, самсунг, все в діапазоні до 25к.
  7. Ну з грі я би вибрав CH, но один з менеджерів, які можуть через 2-3 дні встановити його пропонують саме TCL, набір функцій, гарантія і все інше. Тепер думаю що ліпше
  8. Доброго дня! Є кухня-студія на 25м2, з обіду і до вечора сонячна сторона, на вчорашній день температура в кімнаті була 29 градусів в пік. Чи вистачить 9ти на охолодження? Самсунг варто розглядати, чи дивитися щось інше, не за всі гроші світу. Дякую
  9. нема, ніколи і не думав що вони потрібні. клапани майже нові, 2 роки в експлуатації. Поясніть що це за бак, як і куди його монтувати?
  10. Доброго дня! Маю таку проблему. В будинку маю 2 бойлера на 80 та 15л. Протягом останніх трьох років з клапану тиску на бойлері на 80л капала вода коли він грівся, заміна клапан тиску ні до чого не привела. Десь місяців 3-4 назад вода перестала капати, ну і добре подумав я. Але тиждень назад вода почала капати з клапану на 15л бойлері, тільки тоді коли бойлер на 80л включається на нагрівання. Вчора знову з бойлера 80л почало капати. На насосі нема налаштування тиску, стоїть блок автоматики і все. Підкажіть що робити і як усунути недолік. Дякую.
  11. Доброго дня! Ввідний автомат у мене 32А, перемикач вводу знайшов тільки 40 та 63А (Перемикач введення резерву I-0-II трипозиційний 4P, 40А, SFT440 Hager). Чи є критичною те що я поставлю 40А? І ще знайшов такий e27.com.ua/hager-hab403.html але не можу зрозуміти як тут підключити ввід + гену + споживачів.
  12. якраз в комплекті такі йшли + кадило та біблія.
  13. Взяв Dnipro-M GX-30E, надіюсь не підведе.
×
×
  • Створити...